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Formules

Menu à 36.00 euros
(entrée + plat + dessert)

Les entrées 9.90€

 

Soupe à l’oignon gratinée
French onion soup
Salade de magret de canard fumé et haricots verts frais
Smoked duck breast in salad served with fresh green beans
Poêlon de six escargots de Bourgogne au beurre d’ail anisé
Casserole of six Burgundy snails in garlic-aniseed butter sauce
Salade de poireaux tièdes et croustillant de lard, vinaigrette de betterave

Salad of warm leeks and crispy bacon with a beetroot vinaigrette

Saint Marcellin et lard rôtis sur lit de salades

Baked Saint-Marcellin cheese and bacon served on a bed of salad

Chèvre frais rôti sur toast et lit de salades
Baked fresh goat cheese on toast and salad
Saumon mariné à l’aneth, crème de moutarde à l’ancienne
Salmon marinated in dill with a wholegrain mustard cream sauce
Terrine de sanglier maison aux noisettes
Homemade venison terrine with hazelnuts

Les plats 20.40€


Saumon cuit à l’unilatéral
Salmon grilled on the skin side (served raw on the top)

Duo de poissons et sa juliennes de légumes
Duo of salmon and cod served in a butter sauce accompanied by thinly sliced assorted vegetables
Dos de cabillaud cuit vapeur, crème échalote
Steamed cod filet served with a white butter sauce
Magret de canard rôti, sauce à la Châtaigne
Duck breast roasted with an apple and a bittersweet sauce with chestnuts
Carré d’agneau rôti au naturel (sup. de 7€)
Roast rack of lamb (7€ extra)
Quasi de veau grillé et sa scrème de chevre
Grilled veal steak served with a mild goat cheese sauce
Pot au feu
Beef stew with season vegetables ( carrot, leek, turnip…)
Filet de bœuf grillé sauce poivre vert (sup. de 4,50 €)
Grilled fillet of beef served with green peppercorn sauce (4,50€ extra)
Filet de dorade grillé et marinade basilic
Grilled sea bream with a basil marinade


Les desserts 9.10€

Gâteau au chocolat amer, crème anglaise
Bittersweet chocolate cake in a light custard sauce
Café gourmand
Espresso coffee served with an assortment of mini desserts
Délice de la Petite Chaise
(sorbets framboise et litchi, sirop à la rose, meringue, chantilly…)
(dessert of raspberry and lychee sorbets, rose syrup, meringue, Chantilly cream….)
Assiette de fromages

A selection of cheeses

Gâteau au chocolat amer, crème anglaise
Bitter chocolate cake with a light custard cream sauce
Mont Blanc (crème de marron, fromage blanc, meringue, chantilly…)
Mont Blanc (chestnut cream, fromage blanc cheese, meringue, whipped Chantilly cream…)
Crème caramel
Caramel cream
Poire pochée au vin et cannelle
Pear poached in red wine and cinnamon

Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
Iced nougat dessert with hazelnuts, served with a red berry sauce
Glaces et Sorbets de la maison “Terre à Délices”



Restaurant « A La Petite Chaise » 36, rue de Grenelle - 75007 Paris Tél.: +33 1 42 22 13 35
Email : info@alapetitechaise.fr

(Service 15% compris)



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