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Formules

Formule Midi (lunch) à 25 €
(Entrée ou Dessert) + Plat + Café
Formule Midi (lunch) à 33 €
(Entrée + Plat + Dessert + Café)
Menu Soir (dinner) à 36 €
(Entrée + Plat + Dessert)
(boisson non comprise)

LES ENTREES 9.90 €

Soupe à l’oignon gratinée
French onion soup
Poêlon de six escargots de Bourgogne au beurre d’ail anisé
Casserole of six Burgundy snails in garlic butter and flavoured with anise
Oeufs pochés et chips de lard croustillant, sauce au vin rouge
Poached eggs with bacon served on a bed of leeks with a red wine sauce
Salade gourmande au magrets de canard fumé et haricots verts frais

Smoked duck breast in salad served with fresh green beans

Chèvre frais rôti sur toast et lit de salades

Baked fresh goat cheese on toast and salad

Saumon mariné à l'aneth, crème de moutarde à l'ancienne
Salmon marinated in dill with a wholegrain mustard cream sauce
Terrine de canard maison et confiture d'oignons
Home-made duck paté and onion jam

LES PLATS (à la carte 20.40 €)
Gambas grillées aux épices et oeuf poché en salade
Salad with Mediterranean prawns, poached egg and a spicy dressing

Dos de cabillaud vapeur et sauce au beurre blanc
Steamed cod fillet with a white butter sauce
Filet de dorade grillé, sauce vierge
Grilled sea bream with a sauce of olive oil, diced tomaton chive and chervil

Duo de poissons et sa juliennes de légumes, beurre blanc
Salmon and cod served with a thinly sliced julienne vegetabes and a white butter sauce

Magret de canard rôti, sauce Aigre-douce au pain d'épices

Duck breast roasted on a bittersweet sauce made with gingerbread
Carré d’agneau français rôti au naturel (sup. de 7 €)
Roast rack of lamb (7€ extra)
Quasi de veau grillé et sa sauce aromatique
Grilled veal steak served with a sauce from a "fond brun", garlic and shallots

Tartare de boeuf "Charolais", pommes sautées
Steak "Tartar" (raw, seasonned prime ground beef) served with sautéed potatoes
Filet de bœuf grillé sauce Bordelaise ou poivre vert (sup. de 4,50 €)
Grilled fillet of beef served with choice of red wine sauce or green peppercorn sauce (4,50€ extra)


LES DESSERTS 9.10 €
Assiette de fromages:
(Reblochon, Camembert au lat cru, Montbriac et Cantal)

A selection of cheeses
Reblocon (soft cow's milk cheese from the Savoie), Camembert au lait cru (soft-ripened raw cow's milk cheese from Normandy), Montbriac (blue cow's milk cheese from the Auvergne) and Cantal (firm cow's milk cheese from the Auvergne)

Salade de fruits frais maison
Home made fresh fruit salad
Gâteau au chocolat amer, crème anglaise
Bitter chocolate cake with a light custard cream sauce
Moelleux au pain d'épices et coulis d'abricot
Gingerbread mousse cake served with an apricot coulis

Crème brûlée à la graine de vanille
Vanilla crème brulée
Pannacotta et son caramel au beurre salé
Pannacotta (Italian cooked cream dessert) topped with caramel sauce
Café gourmand
Espresso coffee served with an assortment of mini desserts
Délice de la Petite Chaise
(Sorbets framboise et abricot, sirop au miel et Grand-Marnier, sablé, chantilly…)
House specialty of raspberry and apricot sorbets, topped with a honey and Grand-Marnier syrup, sablé, whipped cream….

Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
Iced nougat dessert with hazelnuts, served with a red berry sauce
Mousse au chocolat blanc et sa sauce chocolat noir
White chocolate mousse with a dark chocolate topping
Les glaces et sorbets
Ice cream and sorbets


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Restaurant «A La Petite Chaise» 36, rue de Grenelle - 75007 Paris Tél.: +33 1 42 22 13 35
Email : info@alapetitechaise.fr

(Service 15% compris)